Ugens bolig præsenteres af Nybolig Bornholm

Bykilden 2, 3740 Svaneke

 

Der er bopælspligt på ejendommen.

Går I med drømmen om at lave gårdbutik eller blive erhvervsdrivende i Svaneke? Så er dette byhus perfekt til formålet. Denne smukke gård fra 1850 har nemlig alt, hvad der skal til med både værksted og bolig, så det er oplagt at have en forretning på adressen. Der er noget udadvendt over den historiske ejendom, som trækker forbipasserende til, for rammerne fremstår smukke og velholdte, hvilket er en god reklame i sig selv. I jeres private baghave får I et lille stykke Provence, for her er der både klippefremspring, en kilde samt en lille dam.

I bliver en del af det centrale Svaneke. Der er således ikke langt til torvets butiks- og markedsliv, og I kan nemt selv få hverdagen til at fungere med kort vej til indkøb, daginstitution og skole inden for gåafstand. I weekenden er det herligt med et nærliggende bibliotek og nem adgang til kyst og skov.

For nogle årtier siden undergik boligen en større renovering, og udtrykket er gennemført med stor respekt for historien. 210 kvadratmeter venter der jer i planløsningen. Hoveddøren åbnes til en entré med adgang til et nydeligt badeværelse, hvor I også finder vaskefaciliteterne. Et gennemgangsværelse med klinkegulv fører jer til det store soveværelse, og i samme del af huset finder I det charmerende køkken, som falder perfekt ind i stilen med mønstrede kakler, fyldningsfronter og dekorative hylder. De fritlagte bjælker ses både her og i den yndige stue med tværgående lys fra sprossevinduerne mod øst og vest samt en brændeovn, der føjer ekstra til hyggen. Førstesalen tæller yderligere et værelse og et stort disponibelt rum.

Med til matriklen hører også en række praktiske lokaler, herunder krybekælderen, garagen og det store værksted, som desuden har en overetage. Glæd jer også til havens skønne oase med terrasse og klippen, som gør miljøet ekstra sydlandsk eller bornholmsk, om man vil.

SE MERE HER

 

Nybolig Bornholm

Købmagergade 5

3730 Nexø