Ugens Bolig – Præsenteres af Estate Bornholm

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne flotte 1 plans villa. Villaen er blevet renoveret igennem de seneste år og fremstår rigtig flot. Huset ligger centralt i Åkirkeby med tæt til indkøb, daginstituitioner, skole og idrætsmuligheder.

Så snart du træder ind i huset, vil du blive mødt af en dejlig lys entré, som er åbnet op i forbindelse med værelsesafdelingen samt  adgang til et rigtig flot flisebadeværelse med gulvvarme lavet i 2019. Fra entreen er der adgang til alle værelser, bryggers samt køkken. Værelserne er alle blevet istandsat i 2019 og fremstår lyse og venlige. Der er 2 store værelser med skabe samt et mindre, men stadig en god størrelse.

Når man træder ind i køkkenet vil du blive mødt af et køkken fra 2010, som er blevet renoveret med en ny sokkel, bordplade samt hvidevarer i 2019. Fra køkkenet er der åbnet op ind til en stor stue på ca. 50 m2, som er indrettet med et sofa/ hyggehjørne med TV  samt en spisestue. Der er gulvvarme i hele stuen. Stuen er dejlig stor og lys, b.la på grund af de nye vinduer i og døre, som er blevet sat i huset i 2019. Samtidig er der lavet spotbelysning, som giver et rigtig godt og lyst miljø.

Fra stuen træder man direkte ud på en 70 m2 flot anlagt træterrasse, hvor man kan sidde og nyde solen med et glas vin og en god bog, samt grille med familien.

Huset ligger på en ca 700 m2 grund, og har en flot anlagt indkørsel ind til garagen. Fra garagen er der adgang ind til bryggerset med inst. til vaskemaskine samt tørretumbler.

Døre samt vinduer er skifter i 2019. Der er nyt EL i hele huset. Gavl er lavet i vedligeholdelsesfrit materiale.

Hvis du vil have et hus, som står indflytningsklart, så tøv ikke med at ringe til os for en fremvisning.

KLIK HER FOR AT SE MERE.


Ugens
bolig præsenteres af: 

Kim Rander
Indehaver – Salg & Vurdering
Vurderingskonsulent for Totalkredit

Direkte tlf. 56950050
Mobil tlf. 21838019
Estate Bornholm
Rander & Torgersen
Store Torvegade 115 – 3700 Rønne