Travl weekend for rally-team fra Hasle

RALLY: Sæsonen startede med folkeraceløb i Viborg, folkeraceløb i Karlskrona samt en rally-afdeling i Hässleholm
Det blev en travlt weekend for rally-teamet fra Hasle.

Fredag drog Torben og Christina Larsen fra Teamvwrally fra Hasle mod Viborg, hvor Torben skulle deltage i første afdeling af DM i folkerace i sin Audi.  Med sig havde de også klubkammeraterne Lars og Bente Andersen.

Lars skulle deltage i sin Opel Astra, men havde problemer med bilen: Han var så uheldig at ramme et autoværn under træning  – og der kom så store skader på bilen, at han udgik.

Torben kørte alle tre indledende heat. Han havde god fart i Audien, og den kørte som den skulle, men da der pludselig røg en sikring ud til benzinpumpen, gik bilen i stå  – og han fik derfor ikke nok point til at køre med i finalen.

Det var under alle omstændigheer godt at komme igang, og alle bilerne var heldigvis med hjem. Næste DM-kørsel er lørdag 11. maj i Esbjerg, hvor Torben og Lars igen deltager.

Samtidig med løbet i Viborg deltog Mathias Steinlein i folkerace løb i Karlskrona i Sverige i sin gamle Volvo 140. Han havde Tobias med som mekaniker.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der blev skruet godt på bilen i Karlskrona – men det hjalp desværre ikke.

 

Det var første gang, at Mathias var på banen i Karlskrona, og han var meget imponeret over den. Det går lidt frisk for sig i Sverige, og Volvoen fik en del skub og var ikke let at styre, men Mathias kastede den rundt, det bedste han havde lært. Det blev desværre ikke til nogen finale.

Volvoen blev efterfølgende desværre solgt på bud, sådan er reglerne i folklerace jo, men det var Mathias godt tilfreds med, da bilen i virkeligheden var i meget ringe stand.

Mathias købte en ny, svensk bil med hjem i privat handel, som han nu skal have klargjort inden på lørdag, hvor han skal deltage i et løb i Helsingborg. Mathias har altid svoret til baghjulstrækkere, men har denne gang købt en VW golf 3 som er med forhjulstræk.

Da de to folkerace-løb var overstået mødtes hele teamet i Hässleholm i Sverige søndag, hvor Tobias og hans kortlæser Jacob Bidstrup skulle køre en af Nordens største rally-afdelinger.

De kørte i teamets Seat, som gennem vinteren har fået ny motor. Der er lagt mange timer i dette arbejde, så spændingen var stor. Bilen har også fået ny farve, den er nu hel gul.

Den første omgang gik rigtig godt, men så røg motorophænget, som også resulterede i en knækket bolt i udstødnings manifoldet. Så de måtte skuffede forlade prøven.

Der blev imidlertid skruet på højtryk  – og bilen blev klar. I anden omgang var der dog igen problemer, og de valgte herefter  at køre ud for ikke risikere at skabe  større skade  – og bilen må nu en tur hjem på værksted.

Ikke den bedste start på sæsonen, men nu er vi igang  – og det er en dejlig fornemmelse for hele teamet, lyder det fra Hasle.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »