Tove tager sin datter med til Wonderfestiwall

LYNKONKURRENCEN: Tove Bundgaard Nielsen fra Allinge vandt de to partourbilletter til Wonderfestiwall, der begynder tordag 18. august

Tove tager sin datter Heidi med til Wonderfestiwall.

 

“Hvis jeg er så heldig, skal jeg have min datter Heidi Bundgaard Jensen med…”

Sådan skrev Tove Bundgaard Nielsen fra Allinge i sit svar på Bornholmnyt.dk’s konkurrence om to partoutbilletter til Wonderfestiwall, der begynder i morgen i Slotslyngen ved Hammershus – årets største musikbegivenhed på Bornholm, som lokale og turister har set frem tilt og glædet sig til  i månedsvis.

De to partoutbilletter har en værdi af kr. 2.440,- og giver adgang til alle dage på Wonderfestiwall, der slutter lørdag nat, mens de sidste campinggæster drager hjemad søndag formiddag.

En særlig stemning

Fuldt forståeligt at så mange har glædet sig: Vi tøver ikke med at kalde Wonderfestiwall for Danmarks smukkeste festival – med den skønneste beliggenhed. Og fyldt med flotte, musikalske tilbud, men også med den helt særlige stemning, som de imponerende omgivelser giver denne musikfestival.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Winderfestiwall er ikke alene musik – det er skønt samvær i de smukkeste omgivelser, der gør festivalen til noget ganske særligt

Tove og Heidi kan nu se frem til flere, musikalske dage, hvor der bl.a. bliver optræden af D-A-D, Drew Sycamore, Burhan G., Doha, Aqua, Andreas Odbjerg, Lis Sørensen, Benjamin Hav & Familien – og mange mange flere. Gå selv ind på wonderfestiwall.dk og se det store program.

Et enormt forberedelsesarbejde står bag denne skønne musikfestival, der tiltrækker tusinder af lokale og turister, der kommer for at hygge og feste med noget af det ypperligste musik, der spilles lige nu. Festivalen har fundet sted siden 2008, som stort set alle, der deltog i konkurrencen, havde gættet.

 

Mange besvarelser

Og der kom rigtig mage besvarelser til denne lynkonkurrence: Redaktionen har sjældent modtaget så mange besvarelser til en konkurrence, endnu et tegn på, hvor eftertragtet billetterne til Wonderfestiwall er.

Der kom så mange skønne besvarelser og mange søde invitationer til dem, der skulle have været med, hvis det var lykkedes for indsenderen at vinde.

Nu er vinderen fundet, tillykke til Tove og hendes datter – og tak til de mange, der deltog i konkurrencen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »