Torben Ager kandidat for DF

Kommunevalg: Han er kendt af rigtig mange på Bornholm, freelance-fotografen Torben Ager – og nu vil han deltage i lokalpolitik på øen

Torben Ager – kandidat til kommunalbestyrelsen.

 

Sommetider er der ikke langt fra ord til handling. Det var således i går aftes, at den 49-årige freelance-fotograf Torben Ager fra Aakirkeby luftede sin frustration overfor besparelser på børne- og ungdomsområdet for sin hustru Marie Louise, der til sidst sagde til Torben, at hvis dette lå ham så meget på sinde, så måtte han selv stille op til kommunalbestyrelsen.

Som sagt så gjort – og i dag kunne Torben således fortælle, at han stiller op til kommunalvalget til november for Dansk Folkeparti på Bornholm.

Fra Vestermarie til “Hammershus”

Torben Ager er født og opvokset på Bornholm, fra Nylars og Vestermarie. Han begyndte sit arbejdsliv som skibskok, ikke alene i marinen, men også på den daværende “Bornholmstrafikken”. Først startede han som opvasker i kabyssen, senere avancerede han til kabysmedhjælper. Og så kom hovmesteren en dag og tilbød ham en læreplads som kok. Svaret var en klart “ja”, og så gik turen ellers til “Hammershus” og senere på “Peder Olsen”.

Da Torben gik i land arbejdede han som kok på forskellige restauranter på øen, indtil han ad kringlede veje endte som en meget benyttet freelance-fotograf, bl. a. også Bornholmnyt.dk, på travbanen, til bryllupper, familiefester, barnedåb og meget andet.

Glad for hunde

Nu kan han om få måneder – måske – føje “medlem af kommunalbestyrelsen” til visitkortet, der også omfatter driften af onlinevirksomheden hundeguf.nu, hvor han og Marie Louise sælger hundemad. I hjemmet er der da også to hunde, en stor ulvehund og en lille terrier.

Børn og unge

I kommunalbestyrelsen vil Torben især slå et slag for børn og unge med forskellige problemer.

Han har i en årrække arbejdet som mentor for en række unge mennesker, så han er godt rustet til et sådant arbejde i kommunalt regi.

Og det er unge med diagnoser og misbrug, han vil interessere sig for og arbejde for.

Torben Ager stiller op, fordi han føler, at de nuværende politikere ikke har været til at råbe op omkring denne gruppe og dens problemer.

I Dansk Folkeparti, der tidligere har fået Torbens stemme, har hans synspunkter vundet genklang, og han er nu klar til at gøre en indsats for de unge mennesker på Bornholm, der af forskellige grunde har brug for hjælp. Eksemplerne på, hvor der kan skabes forbedringer for disse børn og unge, står i kø, mener han.

Og i Torben Ager får Bornholm et medlem af kommunalbestyrelsen, der står op med hønsene – han har i mere end et år sagt “Godmorgen” til læserne af Bornholmnyt.dk.

 

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

21-årig anholdt efter uro

Lørdag nat kl. 02.00 i Rønne optrådte en 21-årig mand provokerende over for politipatruljen og råbte diverse skældsord, hvorfor manden blev bortvist fra stedet. Senere

Læs mere »