Tobias Larsen nummer to ved spændende DM-revanche på Nysumbanen

Tobias Larsen fra TeamVW Rally kørte sig til en flot andenplads ved DM-revanchen på Nysumbanen ved Hobro
Tobias Larsen – nummer to ved DM-revanchen.

 

Hasle-drengen Tobias Larsen deltog lørdag i DM-revancheløbet på Nysumbanen ved Hobro.
Baneforløbet var lavet lidt om, da der også kørtes rallycross og crosskart på banen. Så det var en bane, hvor der kom godt med fart på bilen –  lige noget for Tobias.
Det var et hårdt felt, han kom op imod, men bilen kørte perfekt, og endnu engang viste Tobias sit store talent og lagde ud med to andenpladser og en heatsejr i de indledende runder. Han var dermed direkte i A-finalen.
Forrygende finale
Finalen var ræs, når det er bedst: Der blev presset og kæmpet til det sidste. Tobias forsøgte flere gange at presse sig forbi den førende bil, som han så til gengæld nærmest skubbede over målstregen. Det blev derfor til en flot andenplads til den unge bornholmer.
“Nu er det til gengæld også helt slut med løb for denne sæson”, fortæller Christina Steinlein fra Team VW Rally. Hun og resten af teamet deltog ikke i Nysum, fordi der var indkaldt til arbejdsdag på banen på Bornholm.
Men hele holdet, der har base i Hasle, glæder sig allerede til sæsonen næste år og kan se tilbage på en sæson fyldt med spændende løb og flotte placeringer.

Seneste artikler

Fik du læst?