To erhvervsejendomme solgt i Gudhjem og Sandvig

Bornholms Erhvervsmægler har handlet to erhvervsejendomme i Gudhjem og Sandvig i denne uge. I Gudhjem søger køberen, erhvervsmanden Martin Thorborg, efter en partner…

Ole Rømer foran det netop solgte “Værftet” i Sandvig

 

Bornholms Erhvervsmægler/Rønne Ejendomshandel ved ejendomsmæglerne Steffen Lorentzen og Ole Rømer har i denne uge igen handlet to erhvervsejendomme.

Brøddegade 28-30 i Gudhjem er således blevet solgt til en kendt erhvervsmand, mens Værftet Sandvig – den spektakulære restaurationsejendom  – er blevet solgt til køber, der senere vil offentliggøre planerne for stedet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Det er en glad ejendomsmægler, Ole Rømer, der har forestået de to handler – her i Gudhjem.

 

Ifølge Bornholms Tidende er den kendte erhvervsmand, der har købt ejendommen i Gudhjem medstifteren af Jubii, Martin Thorborg, der har købt stedet med sin kæreste, Jannie Buch. Nu søger de på Facebook en partner til den ny forretning i Gudhjem. De søger en fastboende, der har næse for forretning og praktisk erfaring med at styre en detailforrretning og måske webshop og vil være med til at lave en succes på Bornholm.

Det er ejendomsmægler Ole Rømer, der har stået for de to handler, der også betyder mere gang i erhvervslivet både i Gudhjem og Sandvig.

Seneste artikler

Fik du læst?