Tillykke til …

Tillykke til Ou Andreasen, Restaurant Gudhjem Bakke, der torsdag 21. maj kan fejre 50 års fødselsdag.

Under Gudhjem-rubrikken her på Bornholmnyt.dk kan du læse meget mere om dagens fødselar, der efterhånden nu har været i Danmark og sammen med ægtemanden John Andresen i mere end 20 år.

Parret traf hinanden på Hotel Danmark i Jomtien Beach, hvor den danske restauratør holdt ferie og hurtigt blev opmærksom på Ou, der arbejdede på hotellet.

Det blev til ægteskab og ophold i Thailand, hvor parret drev en champigonfarm, inden tuen gik hjem til Danmark. Ou og John begyndte her på øen med at drive Restaurant ”Gåsen” i Aakirkeby, men har i de senere år med succes været værtspar på Gudhjem Bakke i Gudhjem.

Ou Andreasen er et varmt og meget betænksomt menneske, der har opbygget en stor vennekreds i Danmark. Dagen fejres med gæster og ægtemand på ”Gudhjem Bakke”, ligesom der venter en større familiefest, når parret engang til vinter – om alt går vel- skal holde vinterferie i Thailand.

Læs mere om Ou Andresen under Gudhjem.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »