Teaterforeningen viser “Vinden i piletræerne”

TEATER: Tag børn og børnebørn med i teatret til den anmelderroste forestilling “Vinden i piletræerne”, som er baseret på børnebogen af samme navn.

“Vinden i piletræerne” opføres på Rønne Theater.

 

Nu er der mulighed for børn og voksne for at se teaterstykket “Vinden i piletræerne”.

I forestillingen møder vi bl.a. Tudse, Muldvarp og Mosegris, som lever i Vildskoven. Muldvarp forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den.

Egoistisk tudse
Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart – så fascineret, at han ikke forstår de konsekvenser, som biler i høj fart har. Udover at Tudse er tæt på at slå sig selv og andre ihjel, skubber han alle væk med sin arrogance og lever i uønsket ensomhed. Muldvarp og Mosegris begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling. Sammen sætter de sig for, at hjælpe deres ven.

“Vinden i piletræerne” er en historie om venskab, loyalitet og tolerance. En rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien.

(Artiklen fortsættes under billedet)

En herlig forestilling om venskab, loyalitet og tolerance.

 

Forestillingen spiller på Rønne Theater fredag  27. oktober kl 16. Det er Teater Next, som opfører forestillingen, og Teaterforeningen Bornholm er arrangør.

Billetter købes via teaterforeningens hjemmeside, på billetten.dk eller på Rønne Theater hverdage mellem 15-17. Rønne Theater har børnesæder, så også de mindste kan se, hvad der foregår. Forestillingen er egnet for børn fra fem år.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?