Tag med på en musikalsk rejse

Spændende besøg af barokviolinisten Anne Marie Christensen, der sammen med organist Anders Forsberg Svendsen vil tage musikelskere med på en spændende musikalsk rejse gennem Europa

Anne Marie Christensen – koncert på fødeøen

 

Torsdag 1. september kl. 19.30 i Østerlars Kirke byder Anne Marie Christensen på barokviolin og Anders Fosberg Svendsen på orgel på en musikalsk rejse gennem tid og sted – fra Italien til Sverige via Tyskland og Frankrig; fra italienske G. B. Vitali og B. Marini i 1630’erne over J.S. Bach i Tyskland og Fr. Clérambeault i Frankrig til J. H. Roman i Sverige i 1730’erne.

Programmet viser den store variation i baroktidens musik, og repertoiret er en blanding af soloværker og værker, hvor de to musikere spiller sammen.

Fra Bornholm til England

Anne Marie Christensen er født og opvokset på Bornholm, men er bosat i England. Hun er uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, på Oberlin Conservatory of Music i Ohio, USA, og fra The Royal Academy of Music i London, hvor hun netop har færdiggjort sin PhD.

Gennem sine studier og sin videre karriere har Anne Marie specialiseret sig i netop barokmusik og tidlig opførelsespraksis, og er en kapacitet på sit felt. Hun vil til koncerten spille på en nyerhvervet barokviolin med tarmstrenge, som – i modsætning til moderne stålstrenge – giver en autentisk, let og transparent klang.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Anders Forsberg Svendsen

 

Anne Marie Christensen akkompagneres på kirkens orgel af Anders Forsberg Svendsen. Han er ligeledes uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med videre studier i Paris. Efter 20 år som organist i København er han nu organist i Skt. Nicolai kirke i Rønne.

Billetter købes på gudhjem.nemtilmeld.dk eller ved døren.

Seneste artikler

Fik du læst?