Ta’ på jordomrejse med musikken

Svanekegaarden byder på to spændende arrangementer i den nærmeste fremtid – herunder en musikalsk jordomrejse med Trio Zoom, der tilbyder ældre, fransk musik, nyere japansk, new zealandsk og svingende balkanrytmer…

Trio Zoom – tager os med på en musikalsk jordomrejse…

 

Lørdag 10. oktober kl. 17 kan man helt uden gyldigt pas komme med på en musikalsk jordomrejse, når Trio Zoom gæster Svanekegaarden.

Trioen byder denne dag på lidt af en jordomrejse med musik af Maurice Ravel: Ma mère l’oye, Takashi Yoshimatsu: Fuzzy Bird sonata, John Psathas: Matre’s dance og Nebojsa Joavan Zivkovich: Macedonia. Det er ældre fransk musik blandet med nyere japansk, new zealandsk og swingende balkanrytmer.

Trio Zoom er tre  karismatiske solister forenet i virtuos, sitrende og inderlig klassisk kammermusik i opdateret form. Trioen repræsenterer et klassisk ensemble, der har en stor kærlighed til og respekt for den klassiske tradition og samtidig en vision for fremtiden.

Frisk og klassisk

Trioens vision er at formidle den klassiske musiktradition med friskhed, en innovativ lyd og et stærkt visuelt udtryk. Desuden at inkludere nye og gamle folkloristiske strømninger fra bl.a. Østen, Balkan og Argentina. Trio Zoom spiller originalværker, men arrangerer også altid selv musik til besætningen.

Trio Zoom består af  Johan Bridger, slagtøj, Kristoffer Hyldig, piano og Stefan Baur, saxofon. De tre musikere har lange studier bag sig på bl.a Northwestern University (Chicago) og Conservatorium Van Amsterdam.

Rock, pop og jazz

Tirsdag 6. oktober kl. 19.30 er det Kiki Brandt og Mikkel Grue, der besøger Svanekegaarden og med et noget andet repetoire.

Koncerten vil tage udgangspunkt i amerikanske, tyske, franske og nordiske sangskrivere, som bl.a. Dylan, Raitt, Cohen, Linnet, Nielsen, Bach, Gounod, Händel m.fl.

Sangene, som duoen har valgt til denne koncert, er sange, der egner sig til ro og eftertænksomhed, og de vil blive serveret i nyfortolkninger, hvor de “kun” akkompagneres af den akustiske-, elektriske- eller pedalsteelguitar.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Kiki Brandt og Mikkel Grue – besøger Svanekegaarden

 

Sopranen Kiki Brandt er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium med en musikerperformer diplomuddannelse og en solistklasse hos Lars Waage og Anne Margrethe Dahl. Startede sin karriere i musicals på Fyn’s friluftsscener, bl.a.  “Oklahoma” og “West Side Story”. Har medvirket i Det Ny Teaters opsætning af “My Fair Lady”, samt i Rottefælde Revyen. Desuden har hun sunget flere forestillinger på Den Fynske Opera bl.a. “Figaros Bryllup” og “Orfeus og Euridike”, har sunget Händels “Messias”, Pergolesis “Stabat Mater” og Faures “Requiem”, samt mange koncerter med Odense Symfoniorkester, Århus Sinfonietta og Ensemble Fyn.

Spiller med fam. Belli

Mikkel Grue er uddannet rytmisk musiker fra det fynske musikkonservatorium. Han har spillet i mange sammenhænge indenfor rock, pop og folk, med mange forskellige bands og artister f. eks. Michel og Peter Belli, Poul Krebs, Maria Lucia og Chasing Grace. Han spiller til dagligt med både Tumult og Michel Belli, og så turnerer han verden rundt med folkemusikparret Harald Haugård og Helene Blum.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?