Svaneke er klar til kulturugen

Bornholms Kulturuge finder i år sted fra fredag  11. til søndag 20. september, rundt på hele Bornholm, og på Christiansø. Kulturugen skydes i gang med åbningsarrangement i Svaneke på fredag, og slutter på Ertholmene søndag 20. september..

 

Masser af kultur i Svaneke – og kulturugen åbnes i byen på fredag(Foto. Torben Ager)

 

Nu inviterer Bornholms Kulturuge til åbningsarrangement i Svaneke fredag 11. september. I anledning af, at det i år er 20. gang dørene slås op for en bred vifte af oplevelser, er alle arrangementer gratis denne dag i Svaneke.

Dagen starter kl. 10 i Brænderigænget og herefter kommer arrangementerne som perler på en snor. Kl. 15 spiller Havz Jazz på havnen, som en velkomst til den sejlbåd, der anløber med den officielle åbningskomité. Vi følges herefter op i Brænderigænget, hvor der kl. 16 er officiel åbning med taler, sang og musik.

Formand for Bornholms Kulturuge, Mikkel Bach-Jensen, byder velkommen. Pernille Kofod Lydolph, direktør for Destination Bornholm, holder den officielle åbningstale og der vil være musik og sang ved Niels Jørgen Riis, Lars Nørgaard og Stina Rasmussen samt Svaneke Friskolekor. TV 2/Bornholm sender direkte.

Herefter fortsætter Svaneke med at byde på gratis arrangementer resten af eftermiddagen, og der sluttes af med hele tre aftenarrangementer hhv. på Station, Svanekegaarden og i Svaneke Kirke, der til anledningen kun er oplyst af levende lys.

Seneste artikler

Fik du læst?