Super Dæk Service investerer i ny afdeling på Bornholm

ERHVERV: Den landsdækkende dæk- og værkstedskæde åbner til januar en ny afdeling på Bornholm som del af kædens vækstambitioner.
Stig F. Jensen og  Søren Jensen
Super Dæk Service har siden 1998 været til stede på Bornholm, hvor virksomheden har haft en afdeling på Kællingebyvejen 7 i Pedersker, der ligger sydligt på øen mellem Aakirkeby og Nexø. Værkstedet begyndte først som en grossistforretning. Senere, i 2014, blev det del af Super Dæk Service-kæden, og i starten af 2024 vil afdelingen rykke ind i væsentligt større faciliteter i Aakirkeby på Brovangen 2.

“Vi kan nu løfte sløret for, at vi i det nye år slår dørene op til en ny afdeling på Bornholm. Det er en afdeling af en helt anden liga. Vi får fem porte til personvogne samt en separat til lastbiler eller landbrugsmaskiner, så vi har en langt større kapacitet sammenlignet med tidligere, hvor vi havde en enkelt port og lift. Dertil et topmoderne dækhotel og et større, nyindrettet kundeområde, fortæller direktør i Super Dæk Service,” John Hornbech Christensen.

Også mekanisk værksted
Foruden den langt større kapacitet og nye faciliteter, vil afdelingen også få faciliteterne til at tilbyde autoservice og reparationer, hvorfor man også vil ansætte en ekstra medarbejder.

“Vi kommer til at ansætte en mekaniker, der i tråd med kædens ambitioner skal løfte vores afdeling på Bornholm fra primært at være et dækværksted til at blive totalleverandør af værkstedsydelser. Så vi kommer foruden de nye bygninger og faciliteter også til at investere i nye kompetencer,” fortæller direktøren.

Åbner 8. januar

Afdelingsleder Stig F. Jensen vil i forbindelse med indflytningen i de nye lokaler fortsætte som teknisk konsulent, mens værkfører Søren Jensen bliver nye afdelingsleder, når den nye afdeling slår dørene op den 8. januar 2024.

“Jeg glæder mig meget til at flytte ind i de nye lokaler, som vil være en stor opgradering i forhold til tidligere. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil hjælpe os til i langt højere grad at udnytte vores potentiale på markedet her på Bornholm. Derudover ser jeg frem til at styrke vores position på Bornholm som dæk- og mekanisk værksted i samarbejde med Søren og vores nyansatte mekaniker,” siger Stig F. Jensen.

 

Seneste artikler

Fik du læst?