Succesen er ikke tilfældig

MUSIK: Den danske sanger Louis Jartov leverede en flot koncertoplevelse fredag aften på Rasch Pakhuz, hvor stemningen var helt i top.

Louis Jarto (Foto: Benjamin Tengberg)

Af Annika Agerskov Pedersen

Den danske sanger Louis Jarto var på besøg i Raschs Pakhuz i Rønne i aftes, og han levede virkelig op til sit motto, “Random Koncerter indtil vi spiller på orange scene” (Random koncerter betyder “tilfældige” koncerter.) Den store drøm er  – Orange Scene på Roskilde Festival.

Hans evne til at skabe musikalsk magi uden et fastlagt script er i alt fald  bemærkelsesværdig. Fra “tilfældige” koncerter fra Nordpolen til Sahara – og nu til Bornholm, bringer han en musikoplevelse med sig.

Spontane øjeblikke
Louis Jarto udfordrer konventionerne i live-musik ved at skabe spontane øjeblikke uden forudsigelige sætlister. Han er en kunstner, der inviterer alle med på sit musikalske eventyr, og hans improvisatoriske tilgang gør ham til en frisk stemme i den moderne musikscene.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »