Stor madpakke til skærsliberen

Sanne Zarp “fra Stop Spildt Lokalt” kom forbi skærsliberen Leif fra Sydsjælland, der pt, er på Bornholm, med madvarer til ham og hunden…

Skærsliberen, Sanne og Pøcha. (Foto: En forbipasserende politipatrulje, tak for hjælpen…)

 

Der var rigtig mange, der læste historien i Bornholmnyt.dk om skærsliberen Leif fra Sydsjælland med kælenavnet “Pølse”, der i disse dage gæster Bornholm sammen med hunden “Pøcha”. Og der var mange, der tænkte på skærsliberen og hans kammerats velbefindende i efterårskulden.

Således også Sanne Zarp, der blandt mange andre ting også står i spidsen for “Stop Spild Lokalt” i Rønne, hvor hun bl. a. uddeler god mad fra Madoasen på Bornholmerslottet flere gange om ugen til mange faste gæster, der på den måde får fyldt madkurven op.

Da Sanne læste om Leif og hans dage her på Bornholm, så kørte hun fluks til Kvickly i Rønne, hvor skærsliberen i disse dage tilbyder sin service til de, der har noget, de skal have slebet.

“Jeg var så heldig at træffe Leif i dag, og så kunne jeg jo forære ham noget god mad, brød, leverpostej og andre gode ting”, fortæller Sanne. Og det blev taget vel imod af Leif, der har planer om at blive på øen endnu nogle dage.

Seneste artikler

Fik du læst?