SPAR i Hasle får ny købmand

HANDEL: Efter mere end 25 år i spidsen for SPAR Hasle overdrager Jens Emil Jensen mandag 1. juli nøglerne til René Nielsen, der har været medarbejder i butikken siden april 2023.

Jens-Emil Jensen er familiens tredje generation i butikken. Nu giver han nøglerne videre til René Nielsen. Det sker fra mandag 1. juli.

 

SPAR-købmand Jens-Emil Jensen fra Hasle er familiens tredje generation i butikken. Nu giver han nøglerne videre til René Nielsen, der begejstret over, at være en del af SPAR Hasle og Bornholm. Butikken, som har ligget der i mere end 350 år, og været ejet af den samme familie i omtrent 100 år siden, er nu klar til, at der kommer nye kræfter til og overtager butikken.

René Wang Nielsen kommer med frisk energi og nye ideer til SPAR Hasle. På de 15 måneder, han har været i butikken, har René allerede gjort sig bemærket med sin passion for detailhandel og engagement i lokalsamfundet.

“Jeg føler mig privilegeret over den tillid, som Jens Emil har vist mig fra dag ét, og jeg ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde,” fortsætter han.

Fra restaurationsbranchen
Før René Wang Nielsen kom til SPAR Hasle, havde han en lang erfaring fra restaurationsbranchen. Og selv om René bliver købmand og nu får ansvaret for butikken, vil kunderne stadig møde Jens Emil i butikken, hvor han fortsætter som medarbejder. Denne glidende overgang er et symbol på det gode samarbejde mellem de to –  og samtidig en garanti for kontinuitet i butikken, som i øvrigt har gennemgået en større modernisering de seneste måneder.

Nyt udseende
”Vi lavede en makeover i februar. Vi gav butikken et nyt udseende indvendigt, og vi introducerede det populære ”Det Kolde Køkken,” hvor kunderne kan købe frisksmurte sandwich og andet. Det har vi gjort, fordi vi synes, at det er afgørende for os at holde trit med udviklingen og fortsat være relevante for vores kunder,” siger Jens Emil, der også understreger: “Jeg har fuld tillid til René og hans evne til at lede butikken ind i fremtiden.”

I forbindelse med generationsskiftet vil det blive fejret nede i butikken lørdag 29. juni, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. Både den afgående og den kommende købmand vil være til stede på dagen, hvor der både vil være lidt til ganen, sjov for børn og barnlige sjæle samt skarpe tilbud hele weekenden i butikken.

Seneste artikler

Fik du læst?