Sommerliv på Store Torv i Rønne starter i dag kl. 12

Arbejdsgruppen bag Sommerliv på Store Torv i Rønne glæder sig over at kunne gå i gang, da det længe lignede en aflysning på grund af Corona-krisen

Sommerliv på Torvet i Rønne begynder med musikpå scenen  i dag.

 

“Vi kan med glæde fortælle, at livemusikken og andre kulturaktiviteter begynder i dag.  Vi er særligt glade i år, da det ellers så ud til en aflysning på grund af Corona-krisen”, fortæller projektansvarlig Simon Sandbye og projektleder Nadia Thorius  fra arbejdsgruppen bag Sommerliv.

“For efter samtaler med myndigheder og nøje overvejelser og ændringer i programmet, kan vi alligevel gennemføre en sommer med en masse livemusik til glæde for borgere og turister”.

De planlagte aftenkoncerter er sløjfet, men i stedet vil der være musik mandag til lørdag to gange om dagen.

Mandag til fredag er det fra kl. 12 til 14 og lørdag fra kl. 10.30 til 12.30. Hver søndag er der loppemarked for private mellem kl. 11 og 15, og det er gratis at deltage.

“Søndag 2. august håber vi på at kunne præsentere en stor børne- og familiedag fra kl. 10 til 15. Derudover vil der være plademesse lørdag 18. ju  og i løbet af sommeren opstår andre aktiviteter. Sommerliv slutter søndag 9. august med et loppemarked,” oplyser arrangørerne, der også retter en tak til de sponsorer, der har været med til at realisere Sommerliv på Torvet.

I dag onsdag starter dagen med livemusik med Carl O. kl. 12 og kl. 15 er det Søren Westerholm, der spiller. Der vil i de kommende dage blive flyttet rundt på blomsterkummer og bænke for at skabe et mere hyggeligt og pænt miljø omkring scene og torv.

 

Seneste artikler

Fik du læst?