”Søn for Mor” i Aakirkeby

“Søn for Mor” underholder beboerne på ”Klintebo” på fredag.

MUSIK: Fredag 22.maj kl. 11 underholder Bornholmer-duoen ”Søn for Mor” udendørs til en særlig altan- og terrasse koncert, og naturligvis med behørig afstand.

Koncerten foregår på ”Klintebo” i Åkirkeby, som er et botilbud for voksne med betydeligt og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Arrangementet er lukket og kun for Klintebos beboere.

Klintebo ligger naturskønt midt på Sydbornholm et par kilometer uden for Aakirkeby. Botilbuddet består af 35 selvstændige lejligheder fordelt på fire huse, som hver især er specialiserede i særlige målgrupper.

Udover de fire huse rummer Klintebo dagtilbud, fællesområder, fysioterapi samt administration og værksteder.

”Søn for Mor” – i Aakirkeby på fredag


Glade melodier
Duoen spiller glade melodier i en dyster Corona-tid. De lover sol og dejligt vejr, så lad os håbe, at beboerne får lyst til at nynne med og blive  i godt humør.

Mange beboere sidder alene på deres værelser, og det er længe siden, de har fået besøg af deres pårørende.

”Hvis musikken kan skabe glæde, så er det da fantastisk. Musik er magi, og alle ved, at det er svært at være trist, når man hører en glad melodi”, siger duoen.

Travl duo
Aldrig har ”Søn for Mor” haft så mange arrangementer, som der var planlagt til 2020.

Men ak, som for alle andre, kom den ubehagelige Corona, så arrangementer på pubben O´Malley, Hotel Balka, Sildefesten  og bryllupper blev annulleret på stribe.

Duoen spiller ellers en masse glad danse- og syng med musik i det bornholmske og sjællandske musikliv.

Birgit Tandrup har været sangerinde i hele 41 år –  helt fra dengang hun vandt Se og Hørs Amatør Grand Prix på Villa Nova. Det kan man godt sige var datidens X Factor.

Siden har hun været med i orkestrene Bingo, Flame og BirgitZ, videre med duoen Bornholms Musikforsyning, kvartetten Friendsday og duoen Island Girls.

Flere instrumenter
De sidste otte år har hun haft et samarbejde med sin søn, Heino Regnarsson, i gruppen ”Søn for Mor”.

Heino har spillet musik, siden han var ganske lille, på henholdsvis slagtøj, accordion, guitar og keyboard.

Repertoiret er 80’er-melodier, Kim Larsen, Dodo and the Dodos, Big Fate Snake, Søs Fenger, Malurt, Tina Turner, Walk the Moon, Lis Sørensen, Backstreet Boys, Danseorkesteret, Bryan Adams, Mads Langer, Hugo Helmig, Rasmus Seebach samt  populære iørefaldende popmelodier, country, egne melodier, 60´er rock og meget mere.

Der venter en oplevelse på beboerne på ”Klintebo”.

Seneste artikler

Fik du læst?