Smukke Møller lavede det hele om til en kæmpefest

Smukke Møller lavede det om til en fest i Musikhuzet i aftes. (Foto: Ole Sørensen / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

Lørdag fik Musikhuzet i Rønne besøg af Danmarks bedste Gasolin- og Kim Larsen- kopiband, Smukke Møller.

At bandet er populært vidnede et helt fyldt  Musikhuzet om. Det hele blev lavet om til en kæmpe fest, og taget var flere gange ved at lette. Der blev kørt op og ned af Rabalderstræde og skrålet med på Inga Katinka, der blev købt bananer, og alle fik det bedste til mig og mine venner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der blev købt bananer og skrålet med på Rabalderstræde, da Smukke Møller gav den gas i Rønne, (Foto: Ole Sørensen / Musikhuzet)

Da den lokale mundharpe virtuous Jesper Anker Koefoed kom på scenen blev der jammet til den helt store guldmedalje, og begejstringen blandt publikum ville ingen ende tage.

16-årig indie-sangerinde

Smukke Møller tog hele turen i tidsmaskinen, og spillede et bredt udsnit af sange. Både fra Gasolin tiden, Kim Larsen’s første soloplader, de poppede 80’ere og fra de modne år i Odense. Der var fællessang i en grad, der sjældent tidligere er hørt, inden publikum sagde faren og tak for i aften.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rebecca Norreen _ 16-årigt sangtalent (Foto: Ole Sørensen / Musikhuzet)

 

Nogle af gæsterne fortsatte i Raschs Pakhuz, hvor der var nedkøling med den 16 årige bornholmske Rebecca Norreen, der spilled stille og rolig akustisk indie rock. Rebecca afsluttede i sommers sit efterskoleophold på Sejergårdens Musikskole.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Indbrud i Rønne

POLITI: Mellem tirsdag 19. september kl. 19 og onsdag 20. september kl. 11.45 er der begået indbrud i et hus på Marie Kofoedsvej i Rønne.

Læs mere »

Bus spildte olie

POLITI: Onsdag omkring kl. 17.15 modtog politiet en melding om en havareret bus på Splitsgårdsvej ud for Klemensker, som tabte motorolie på kørebanen. Brandvæsnet var

Læs mere »