Smukke Møller fyldte Musikhuzet

KONCERT: Lørdag aften var taget ved at lette i et totalt udsolgt Musikhuzet. Forrige uge var det Sebastian der fyldte Musikhuzet, og nu var det Danmarks absolut bedste Kim Larsen / Gasolin tribute band, der gav en overbevisende lektion i dansk rockhistorie.
Smukke Møller med band på scenen i Rønne. (Fotos: Torben Severinsen / Musikhuzet)

Af Torben Severinsen

En rockhistorie der aldrig dør.  Sangeren Bo Tegner’s stemme ligger meget tæt op ad Kim Larsens, og han behøver ikke kasket og falske bakkenbarter for at skabe en helstøbt oplevelse.

Efter en flot intro, hvor man hører mesteren selv, kom bandet på scenen og startede med “Flyveren i natten”.  Derefter fulgte klassikere som “Strengelegen”, “Kvinde min” og “Jutlandia” Det velspillende band blev på flere numre suppleret af en svingende blæser trio.

(Fortsættes under billedet)

Sopranen Tessa Kiisholm

 

Efter pausen, hvor publikum kunne forsyne sig i Musikhuzet´s fem barer, fortsætte Smukke Møller med bl.a. Kim Larsen klassikeren “Dagen før” fra personnummer pladen, “Sirenesangen”, og publikums træfferen “Køb bananer”. På en af de smukkeste Gasolin klassikere “This is my life” kom sopranen Tessa Kiilsholm fra Den kgl. opera på scenen til stor begejstring og anerkendelse fra publikum.

Publikum kunne ikke få nok, og der måtte 3 ekstra numre til. “Masser af succes”, “Rabalderstræde” og endelig “Natten er blid”. Sidstnævnte nummer blev givet som bandets egen tårevædede hilsen til en fan, der mange gange har stået forrest når bandet har optrådt i Musikhuzet, men som desværre ikke er her længere.

Mon ikke Smukke Møller vender tilbage i Musikhuzet i 2024?

(Fortsættes under billedet)

Carl O med sin flotte Fender Stratocaster – en model, som idolet Hank B. Mavin. også spillede på.

 

Både før og efter koncerten med Smukke Møller kunne publikum opleve den lokale guitarist Carl-O. Han er guitarist med stor interesse for 60’ernes instrumentale popmusik med guitaren som soloinstrumentet. Hans store inspirationskilde er guitaristen Hank B. Marvin fra The Shadows.

Seneste artikler

Fik du læst?