Skæg og ballade i Musikhuzet

Komikeren Nikolaj Stokholm kom på besøg i Rønne torsdag aften og fyrede anekdoter af om alt fra naboer til lufthavne

Nicolai Stockholm på scenen i Musikhuzet. (Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Komikeren Nikolaj Stokholm fik i 2010 sit gennembrud som komiker i Comedy Fight Club. Siden er det blevet til utallige optrædener på klubber rundt omkring i landet samt deltagelse i en god portion tv-udsendelser.

Nikolaj Stokholm gæstede torsdag aften Musikhuzet i Rønne , hvor han optrådte to gange med sit udsolgte one-man-show “Turen går til Nikolaj Stokholm”.

Stokkefar, som Nikolaj Stokholm ynder at kalde sig selv, blev godt modtaget, da han entrerede scenen med den lille lyseblå Fiat 500. Han udnyttede selvfølgelig også aftenens beslutning om at reducere publikumsantallet grundet Covid-19, til at fyre nogle jokes af.

Han fik også fortalt en masse anekdoter om blandt andet naboer, pædagoger, lufthavne, massage og om historien om hvorfor mussemor hedder mussemor . Der er stadigvæk muligt af købe billetter til showet fredag kl. 21.30.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Indbrud i Rønne

POLITI: Mellem tirsdag 19. september kl. 19 og onsdag 20. september kl. 11.45 er der begået indbrud i et hus på Marie Kofoedsvej i Rønne.

Læs mere »

Bus spildte olie

POLITI: Onsdag omkring kl. 17.15 modtog politiet en melding om en havareret bus på Splitsgårdsvej ud for Klemensker, som tabte motorolie på kørebanen. Brandvæsnet var

Læs mere »