Sig hej til Cecilie Evalu Nonu og hendes dansende pen

Kunstneren Cecilie Evalu Nonu udstiller sine fascinerende og  fabulerende drømmetegninger i Galleri Vang fra søndag 18.juli til og med fredag 23. juli – hver dag mellem kl. 12 og 18.

Cecilie Evalu Nonu – udstiller i Galleri Vang fra i dag og til på fredag 23. juli.

 

“Mine tegninger er fortællinger, der udtrykker et forløb med mange mulige fortolkninger og var i starten en slags frirum i et nedbrydende forhold. De kom til mig helt af sig selv uden en overordnet fortælling eller bagtanker. De var lyset og håbet om noget større…”

Sådan fortæller kunstneren Cecilie Evalu Nonu om den udstilling, der fra i dag og til fredag 23. juli finder sted i Galleri Vang.

“Senere har jeg fundet ud af at andre kan have glæde af at se deres liv eller tanker visualiseret i mine tegninger. Folk har brug for at få sat noget konkret på det de går og tumler med, og dér kan jeg være en slags katalysator”.

En magisk kraft 

Cecilie Evalu Nonu fortæller: “Man vil jo gerne selv være herre over hvad der skal ske i ens liv – det fornemmer jeg hos de der henvender sig til mig og omsætter det så til tegninger. Jeg arbejder meget intuitivt og lader mig forføre i processen – det er som om en magisk kraft trækker i mig og viser mig vejen.

Derfor er tegningerne en slags rejse – et forløb der kan åbne ens øjne for ting man ikke selv havde været opmærksom på. 

Når jeg tegner, danser pennen på papiret, af sig selv. Jeg følger bare med. Det er ligesom at danse i lidt skæve takter… der opstår noget magisk”.

Med en klarhed og indsigt som er de færreste forundt, bygger Cecilie bro mellem den jordiske og spirituelle verden. Der er desuden en høj grad af humor i hendes tegninger – og oftest er det mandlige og kvindelige køn på en eller anden måde til stede i fortællingen… “for det er jo en grundlæggende faktor i vores liv”.

Er i galleriet

Cecilie vil selv være til stede og arbejde i galleriet ugen igennem, så her er en unik mulighed for at få sat billeder på sit liv eller tanker. Der tegnes liggende, stående og siddende – på papir og træ. Ind imellem danser kroppen også!

Senere på sommeren åbner Cecilie desuden sit eget galleri i Vang – Vang Garage Galleri. 

Galleriet havde en slags forpremiere sidste weekend med en udstilling af kunstfotografen Anders Bentzons smukke og mystiske Mycografier.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?