Så kommer cirkus til Bornholm

Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og besøger som det eneste cirkus i år Bornholm. Cirkus Baldoni kommer på besøg med et fejende flot og publikumrost show. Cirkus gæster Bornholm fra lørdag 26. september i Rønne og fortsætter øen rundt til og med søndag 4. oktober.

Så kommer Cirkus Baldoni til Bornholm med et fejende flot program – uden dyr.

 

Så kommer der – trods Corona-krise – alligevel cirkus til øen. Det sker fra lørdag 26. september kl. 15, hvor cirkus slås op ved Søndermarkshallen i Rønne. Cirkus bliver i Rønne til og med søndag, hvorefter turen går videre til Hasle, Klemensker, Svaneke, Østermarie, Nexø og Aakirkeby.

Og det med sundhedsmyndighederne anvisninger med i cirkusvognene:

“Vi i Cirkus Baldoni følger naturligvis Corona-situationen nøje. Vi har modtaget de seneste retningslinjer fra myndighederne som bliver overholdt til punkt og prikke. Vi har opsat håndspritautomater flere steder i salen. Alle medarbejdere i billetsalg og kiosk arbejder med handsker på. Der holdes naturligvis god social afstand til alle gæster i salen. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på jer”, siger Camilla Frimann fra Cirkus Badoni og fortsætter:

“Vi har valgt at kalde årets show “Power”. Det betyder, at vi i år i endnu højere grad, byder på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd. Så I kan roligt sætte jer tilbage i stolene, og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give publikum en oplevelse i absolut særklasse”, siger Camila Frimann.

Der optræder ingen dyr i Cirkus Baldoni – til gengæld kan man opleve verdens stærkeste mand.

 

‘”Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, Denis. I vil blandt andet se ham jonglere med store bildæk, løfte mere end 400 kg. Samt bære på ikke mindre end 10 personer på samme tid. Se det er power”, siger Camilla med et stort smil.

Fra Belgien kommer Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun nærmest som en virtuos-orkan.

Fra Belgien kommer saxofonisten og quickchangeren, Martyn

 

Og der er meget, meget mere på programmet: Fra Tjekkiet kommer superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i ”Tjekkiet har talent”. Et forrygende show.

Fra Ungarn præsenteres det unge smukke par Dennis og Szulita, der som ingen andre leverer et yderst spektakulært lysshow.

“Men ingen cirkus uden klovner, og som altid har vi hylende morsomme klovner med, som vil få publikum til at grine hjerteligt – også længe efter det har forladt salen. Selvfølgelig er Leonardo også med. Han sørger for sammen med direktør Baldoni at følge publikum sikkert igennem forestillingen.

Man kan læse mere om tidspunkter og steder på cirkus hjemmeside.

 

Seneste artikler

Fik du læst?