Så er der kultur-badge til alle

Nu er det muligt også at købe sit Kulturugebadge hos Coops butikker på Bornholm. Forsinkelsen har skyldtes sen leverance af årets programhæfte, der i år helt erstatter den husstandsomdelte Kulturugeavis.

Så er kultur-badget klart, og kan købes mange steder.

 

Til arrangementer under Bornholms Kulturuge skal man som publikum kunne fremvise sit kulturugepas, hvis man er 15 år eller ældre. Kulturugepas er udformet som et badge, du kan sætte på tøjet, så det er nemt at få øje på.

Prisen er kr. 70,- for voksne og unge over 15 år. Børn og unge til og med 14 år behøver ikke badge for at være med. I en del tilfælde er der desuden udgift til billetter eller entré, mens mange andre arrangementer er helt gratis, når først du har købt dit badge. Det fremgår af beskrivelsen ud for hvert enkelt arrangement.

Indtægterne fra salg af badges er med til at betale for afvikling af de mange begivenheder i løbet af Kulturugen. De går således bl.a. til kunstnerhonorar, transport, lokaleleje mv.

Ingen kulturuge-avis

I år har Bornholms Kulturuge ikke produceret og husstandsomdelt den kendte Kulturugeavis. I stedet er der kommet et programhæfte, som kan hentes hos øens turistinformationer og der, hvor man køber sit badge.Og det kan man altså bl.a. hos Coop-butikkerne, Bornholms Velkomstcenter, Dideriks Veranda, Christiansøfarten, Gaia Armyrantis Trampedach og Gudhjem Museum.

Kulturugebadge kan også bestilles på www.bornholm.info og købes ved en lang række af årets arrangementer, men for at være på den sikre side anbefaler arrangørerne, at man køber i forvejen hos en af ovenstående forhandlere.

Bornholms Kulturuge finder i år sted fra fredag 11. til søndag den 20. september, rundt på hele Bornholm, og på Christiansø. Kulturugen skydes i gang med gratis åbningsarrangement i Svaneke og sluttes af med arrangement på Ertholmene.

 

Seneste artikler

Fik du læst?