Så er der billige flyvebilletter

Luftfartsselskabet DAT tilbyder børn og unge, studerende og lærlinge, værnepligtige samt pensionister og handicappede nogle helt ekstraordinært billige flybilletter: Børn, unge, pensionister og seniorer kan flyve land og rige rundt til meget lav pris.

Børn og unge, pensionister og seniorer tilbydes nu meget billige flybilletter asfalt luftfartsselskabet DAT

 

Så er der godt nyt til alle de, der kunne tænke sig at få lidt luft under vingerne: Luftfartsselskabet DAT, der som bekendt blandt meget andet også betjener ruter til og fra Bornholm, tilbyder nu nogle særlige grupper flybilletter til en utrolig lav pris:

Med den nye støtteordning er der billige flybilletter til salg fra 1. august til 31. oktober på ruten fra København, Billund, Aalborg og Aarhus til Bornholm for børn og unge, studerende, pensionister og seniorer, der nu får mulighed for at flyve land og rige rundt for bare kr. 179,- pr. vej.

Børn og unge er personer fra to til 25 år, og studerende kan være over 25 år, men skal kunne fremvise gyldigt studiekort med billeddokumentation samt indskrivningsbekræftelse, der skal udstedt inden for de seneste 12 måneder fra uddannelsesstedet. Også lærlinge og værnepligtige tilbydes de billige flyrejser mod forevisning af gyldigt værnepligtbevis eller lærlingebrev.

Personer over 62 år samt personer, der modtager I tvivlstilOgså handicappede og eventuel ledsager kan få del i de billige billetter. De skal kontakte DAT’s kundeservice.

Billetterne skal bookes på www.dat.dk.