S: Intet hemmelighedskræmmeri herfra

Socialdemokratiets gruppeformand Claus Larsen-Jensen tilbageviser rygter i dele af pressen om at indgå hemmelige aftaler med visse partier vedrørende politiske poster
Claus Larsen-Jensen (S) – ingen hemmelige aftaler. (Foto: Torben Ager)
“Af pressen fremgår det, at Socialdemokratiet på Bornholm  fører hemmelige aftaler med partier – og kun få partier vedrørende politiske poster. Det har intet på sig.”
Det siger Socialdemokratiets nye gruppeformand, Claus Larsen Jensen og fortsætter:
“Jeg har rejst spørgsmålet overfor borgmester og kommunaldirektør. Jeg  – eller andre i gruppen – har ikke taget kontakt til et eneste parti herom. Jeg havde i går fredag en så tæt pakket kalender, at der ikke var tid til det. Morten Riis fra Enhedslisten ringede til mig fredag morgen og ønskede mig tillykke med posten til gruppeformand, og spurgte ind til diverse ting, og nævnte spørgsmålet, men det var ikke en forhandling”, siger Claus Larsen-Jensen.
Linda ringede
“Om eftermiddagen ringede Linda Kofoed Persson fra Dansk Folkeparti og ville drøfte noget andet med mig, og vi strejfede det med posterne, men det var ikke hovedemnet.
Det var og er ikke hemmelige samtaler eller aftaler.  Jeg deltager i gruppeformandsmødet på mandag kl. 16.30, hvor spørgsmålet ikke er på dagsordenen, men naturligvis vil kunne drøftes. Ingen partier har derfor grund til at føle sig udeladt fra hemmelige aftaler, der ikke har fundet sted,” slutter Claus Larsen-Jensen.

Seneste artikler

Fik du læst?