Rift om billetter til nytårskoncert

ALLINGE: I år holdes kun en nytårskoncert i Bornholms Idræts & Kulturcenter, og det gælder derfor om at sikre sig billet i tide til den populære koncert

Fra en tidligere velbesøgt nytårskoncert

 

De meget populære nytårskoncerter, arrangeret af ASG, Allinge-Sandvig Gymnastikforening, og som holdes i Bornholms Idræts- & Kulturcenter i Allinge, plejer at være noget af et tilløbsstykke med den fejende flotte underholdning og den hyggelige stemning og atmosfære, og således også næste gang, koncerten holdes, lørdag 13. januar kl. 14.

Der har tidligere været holdt to koncerter, både lørdag og søndag, men nu holder man kun den ene om lørdagen, og det vil derfor nok være klogt ret hurtigt at købe billetter, hvis man vil være sikker på at komme med.

Dygtige kunstnere
Og der er virkelig noget at komme efter denne gang, hvor det er den på Bornholm så populære sanger og guitarist, Anders Blichfeldt, der er blandt de medvirkende, der også tæller Kaya Brüel og Frederikke Kampmann.

Kaya er en meget dygtig både sanger- og skuespillerinde, og Frederikke en af Danmarks dygtigste sopraner, så det bliver noget af en oplevelse at overvære nytåskoncerten, der akkompagneres af Bjørn Hyrup & Promenadeorkesteret.

(Artiklen fortsættes under billedet)

“Og så må vi ikke glemme hyggen,” fortæller Merete Lund Jensen fra ASG. Hun fortæller, at de fleste gæster ankommer i rigtig god tid, dørene åbnes allerede halvanden time før koncerten, hvor man hygger sig med kaffe og kage. Der er unummererede pladser, så de fleste kommer i god tid for at sikre sig en god plads.

Hygger sig med hinanden
“Mange af gæsterne er jo gengangere, man kommer og hygger sig med venner og bekendte fra nær og fjern, ligesom vi naturligvis også sørger for, at baren er åben, når gæsterne begynder at ankomme,” fortæller Merete Lund Jensen, der altid selv glæder sig meget til koncerten.

Billetter til 420 kroner fås flere steder, bl.a. på billetten.dk, men også hos Playmaker i Havnegade i Allinge og hos Sommersted på Nrd. Strandvej i Tejn.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?