Retro-romantik med Vildnis

MUSIK: Fredagens koncert med københavnske Vildnis i Raschs Pakhuz var en rejse gennem retro romantik og musikalsk nostalgi, der trak tråde tilbage til 70’ernes æra af dybe følelser og refleksion.

Vildnis – skatten 70’ern-stemning (Foto: Maeva Boissinot)

 

Af Annika Agerskov Pedersen

Kvartetten Vildnis sange var som et gensyn med fortidens naivitet og underspillede ironi, og skabte en stemning, der kunne have været hentet direkte ud af Søren Kragh-Jacobsens litterære univers. Akkompagneret af akustiske klange og poetiske tekster formåede Vildnis at væve et musikalsk tæppe, der omfavnede både fortidens charme og nutidens sjæl.

Danseglade sjæle
Andet sæt gav plads til danseglade sjæle, som lod sig rive med af Vildnis’ musikalske forårsoptakt. Det var som om, musikken satte gang i livet og gav publikum et soundtrack til det kommende forår. Og midt i denne kollektive begejstring blev koncerten endnu mere magisk, da Steffen Brandt trådte frem fra publikum.

Han blev inviteret på scenen af bandet, og sammen sang de “Hun sagde”, som blev sunget til afslutning af “Udenfor Sæsonens” gallakoncert i Musikhuzet i 2023. Dette øjeblik blev et af aftenens højdepunkter og efterlod publikum svøbt i en nostalgisk trance, der vidnede om musikkens tidløse evne til at forbinde fortid, nutid og fremtid.

Med Rune Funch på guitar, Morten Nørby på vokal, Niels Dahl på bas og Jesper Elnegaard på trommer formåede de københavnske troubadurer at fastholde charme og relevansen af deres tekster og melodiske univers.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »