Rasmus Nøhr optræder på Villa Nova

Rasmus Nøhr er på Villa Nova med sin trio fredag 4. og lørdag 5. december. 

Rasmus Nøhr – på Villa Nova

 

“Sommer i Europa”, “Det Glade Pizzabud”, “Retursekund”, “Lige nu og lige her” og “Sød musik”. Dette er blot et udpluk af de mange sange, som Rasmus Nøhr har fået danskerne til at synge med på. Siden sin debut i år 2004 har Rasmus lavet seks dansksprogede popskiver, og han har spillet og sunget på et hav af musikscener på festivaler og i koncerthuse.

Efter nogle år med Rasmus Nøhrs egen musikfestival ”Danmark Dejligst”, hvor han med 101 festivaler har spredt sine dansksprogede toner udover byer, der aldrig har huset en livekoncert før, er popsnedkeren tilbage til koncertsalene. Han vil nemlig gerne spille for sine fans, der har fulgt ham i tykt og tyndt.

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet i 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om, hvor stor en rolle vi spiller i vores lokale kvarter for andre mennesker.

På Villa Nova i Rønne kommer Rasmus med sin trio med bestånde i øvrigt af Rune Olesen på trommer og Peter Kjøbsted på bas.

Hilsen fra Rasmus

Rasmus sender forinden en hilsen til Bornholm:

“Jeg har aldrig taget billeder. Jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene som små anekdoter i tusind sorgsøde farver. Som regel, når jeg går ture eller sidder med guitaren og ryger min cigar. Jeg har for at modstå verdens vanvid samlet landets dejligste musikere i en skøn samhørighed. Vi spilder rom på gulvet og kalder på vore forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre…

Jeg vil råde jer til at bruge timerne før koncerten, til at mindes jeres kære og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene…”

Koncerten arrangeres af Event & Booking Bornholm, hvor man også kan købe billetter.

Seneste artikler

Fik du læst?