Rare penge fra købmanden til foreninger i Aakirkeby

Spar-købmand Egon Jensen indgår sponsorat med Rudolfklubben Aakirkeby og Stop Madspild Aakirkeby

Købmand Egon Jensen –  sponsorater til to foreninger i Aakirkeby. (Foto: Torben Ager)

 

Spar-købmand i Aakirkeby, Egon Jensen,  har indgået en sponsoraftale med Rudolf klubben og Stop Madspild Aakirkeby. Aftalen løber i to år, og er på i alt 20.000 kroner pr. aftale.

”Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Aakirkeby-området i takt med at foreningslivet åbner op igen. Det er baggrunden for aftalen med Rudolfklubben og Stop Madspild Aakirkeby, siger købmand Egon Jensen.

I Rudolf klubben og Stop madspild Aakirkeby er de rigtig glade for den nye aftale. Fra Rudolfklubben lyder de:: “Hvor er det dejligt, at nogen tænker på os. Vi kan virkelig bruge pengene…

Rudolfklubben har til formål at medvirke til udsmykning af Aakirkeby. Som medlemmer optages personer, som ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet. Rudolfklubben har hjemme på ejendommen  Baunehøj på Møllebakken og medlemmerne mødes normalt hver torsdag kl. 13.                         

Også Stop Madspil Aakirkeby takker og siger, at pengene falder på et tørt sted, og at de virkelig kan være med til at gøre en forskel.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10. mio. kr., som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Seneste artikler

Fik du læst?