Raketten lander i RIK og Viking

FODBOLD: Fredag 7. juni kl. 15 kommer den succesrige pigeraket igen til Bornholm.

Så lander DBU’s Pigeraketten på Bornholm.

 

RIK og Viking Fodbold har mange gange tidligere haft besøg af DBU*s Pigeraketten, men nu får naboskabet klubberne imellem en ekstra dimension ved at være fælles om arrangementet der er for alle piger i alderen 5 til 9 år.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbernes frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset.

 Det bliver to og en halv time med smil, hygge og fodboldsjov, og alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny på græsset. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Håber på mange piger dukker op
Kender man derfor en pige, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor hun kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter så er pigeraketten det helt rigtige valg.

 Det er bare at møde op hos RIK-Viking Fodbold, fredag 7. juni klokken 15 på Torneværksvej – det foregår midt mellem de to klubber.

“Vi håber på, og glæder os til der kommer rigtig mange piger og får nogle sjove timer sammen med os både røde og hvide,” siger Christina Bøg-Jensen og Carina Nielsen fra de to klubber.

Fik du læst?