Puslespil blev sommerens hit

Sissel Thuesen Jensen har solgt næsten alle sine puslespil i butikken “Mollys” i Svaneke

Sissel har næsten udsolgt af puslespil, der har været årets sommerhit. (Foto: Torben Ager)

 

Der har været godt besøg på Bornholm i denne sommer. Alle byer har haft travlt med at håndtere de mange turister, der i år kastede deres kærlighed på Bornholm og af helt forklarlige årsager valgte Spanien, Portugal og Grækenland fra.

Det er kommet forretningerne til gode her på øen, og hos “Mollys” i Svaneke melder indehaver Sissel Thuesen Jensen om et fordoblet salg i juli i forhold til sidste år.

“Det har vi naturligvis været glade for, og det er mit indtryk, at det gælder for andre af øens forretninger også”, siger Sissel.

Hendes butik i Nansensgade er i forvejen meget populær blandt fastboende og turister med dens store indhold af – ja, det skal man opleve selv, men engelske krus, trækasser fra Cornwall, ekspressomaskiner, plaider – nej, butikken er en oplevelse af produkter, man må selv gå indenfor.

Men i år der det nu noget helt andet, der har været rift om, fortæller Sissel.

“Vi købte et stort antal puslespil før sommer, og jeg skal love for, at de har fået ben at gå på”, fortæller hun. Men det kommer ikke bag på hende:

“Bornholm har jo været rigtig mange familiers feriemål i år, og at sidde rundt om et spændende puslespil er jo en aktivitet, der kan samle unge om ældre omkring spisebordet” siger hun.

Sissels puslespil har enten 1.000 eller 500 brikker – og motiverne er smukke og farverige.

“ja, de er gået som varmt brød – også i vores butik i Snogebæk, så det har været en rigtig pusle-sommer”, siger Sissel med et stort smil.

 

Seneste artikler

Fik du læst?