Problemer med knallertkørere

 

Fredag 17. juli kl. 1720 standsede patruljen en 22 årig mand og en 20 årig kvinde, som kørte på en sort knallert af mærket VGA 4-stroke. Det viste sig, at de havde fundet den i Vestermarie, hvorefter de havde kørt rundt på den i et par dage. Den manglede både forsikring og registrering, ligesom de kørte to personer på den uden styrthjelm. Desuden manglede føreren kørekort til lille knallert, så alt i alt blev det en meget dyr køretur.

Lørdag 18. juli kl. 0105 blev en lille knallert stoppet på Torneværksvej i Rønne. Det viste sig, at den kunne køre 70 km/t, så føreren kan se frem til en bøde.

En 59 årig mand fra Hasle blev anholdt for spirituskørsel på knallert, da han lørdag 18. juli kl. 2220 blev standset af en patrulje i Rådhusgade i Hasle. Efter endt blodprøveudtagning på Bornholms Hospital blev han løsladt igen.

Søndag 19. juli blev en knallert med to unge på henholdsvis 14 og 17 år standset på Borgmester Nielsens Vej i Rønne. Knallerten var ulovlig og ingen af de to unge bar styrthjelm.

En 67 årig mand fra Rønne blev på sin knallert standset på Aakirkebyvej i Rønne, hvor patruljen kunne konstatere, at han var frakendt førerretten til lille knallert. Det indbragte ham en bøde.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »