Populær kokkekonkurrence udsat et år

Der bliver ingen ”Sol over Gudhjem” om to uger – og heller ikke senere på året.

”Sol over Gudhjem” trækker sædvanligvis mange tilskuere.

 

”Vi selvfølgelig kede af at måtte aflyse, men vi vender stærkt tilbage på havnen i Gudhjem lørdag 26. juni til næste år, siger de to arrangører af den festlige kokkekonkurrence ”Sol over Gudhjem”, Mikkel og Mads Marschall.
”Vi havde alternative datoer i spil efter sommerferien, men det kan af flere årsager ikke lade sig gøre. I en normal meget, meget travl periode, går vi nu rastløse rundt og nyder sommervejret og de genåbnede restauranter. Husk at støtte dem og de lokale producenter. De har brug for det”, siger brødrene.

Virtuel smagning

Produktpris-finalen, holdt i samarbejde med Coop, bliver normalt holdt på scenen i Gudhjem. I år vil den blive afviklet som en virtuel smagning. Dommerne mødes og smager de 12 produkter, der er gået i finalen. Man kan læse om finalisterne på www.sogk.dk.
”Vi har rekordmange tilmeldte med 106 produkter. Vi filmer finalen og sender ud på ”Sol over Gudhjems” Facebook, Instagram og LinkedIn, siger brødrene Marschall.

Ny sommerøl

Husbryggeriet Jacobsen har sammen med vinder af Sol over Gudhjem 2019, Gabriel Hedlund, udviklet en lækker sommerøl kaldet ”Sommer Witt”. En klassisk hvedeøl med verbenablade, citronskal og honning fra Gudhjem. Den kan købes i Irma i næste uge og frem.
”Vi fortsætter også vores netværksklub for gastronomi-elskere, kaffeklubben, efter sommerferien” slutter Mads og Mikkel.

Seneste artikler

Fik du læst?