Politirapporten 28. maj 2020


Uden kørekort

En 33 årig mand fra Rønne blev standset i sin personbil, da han kørte i Antoniestræde i Rønne tirsdag den 26. maj ved 15-tiden. Han havde ikke generhvervet kørekortet, så han fik en bøde for kørsel uden førerret.

Kørte for stærkt
En 42 årig mand fra Rønne var her til morgen kl. 0540 meget tæt på en ubetinget frakendelse af kørekortet, da han indenfor bymæssig bebyggelse på Almindingsvej kørte med en hastighed af 98 km/t.

Hærværk i Tejn
På Sdr. Strandvej i Tejn fik en personbil knust bagruden tirsdag 26. maj om eftermiddagen. Har du set noget, hører Bornholms Politi gerne fra dig på 114.

El-skab påkørt
El-Net Øst opdagede mandag 25. maj kl. 18.45, at et el-skab ud for Krogen 3 i Snogebæk var blevet påkørt. Der findes et foto af den skadevoldende bilist, så politiet håber, at bilisten når at melde sig selv.

Kører stadig for stærkt
ATK-køretøjet holdt i mere end fire timer onsdag 27. maj på Godthåbsvej i Østermarie. 17 bilister kunne ikke finde ud af at overholde hastighedsgrænsen. Den værste kørte 73 km/t, og to bilister fik klip i kørekortet.

Senere holdt fartkontyrollen i timer på Segenvej i Almindingen, hvor to bilister blev noteret. Den værste kørte 105 km/t, og begge bilister fik klip i kørekortet.

Der blev også lavet trafikovervågning i et par timer torsdag morgen på Rønnevej udenfor tættere bebygget område, hvor to bilister kørte for stærkt. Den værste kørte 107 km/t.

Seneste artikler

Fik du læst?