Politiet vil have styr på bilisterne

ATK bil  – politiet vil have bilisterne til at overholde færdselsreglerne på Bornholm – også de for høje hastigheder skal der styr på. (Foto: Torben Ager)

 

POLITI: I de kommende uger har politiet særligt fokus på uopmærksomhed i trafikken. I den forbindelse blev tre personer i løbet af onsdagen sigtet for at bruge håndholdt telefon, mens de kørte bil forskellige steder i Rønne. Der var en 26-årig kvinde fra Rønne, en 38-årig mand fra Sydals samt en 42-årig mand fra Aakirkeby.

Onsdag morgen var ATK-bilen til stede på Stavsdalvej i Østerlars, hvor 10 biler i løbet af halvanden time blev målt til at køre for hurtigt. Den højeste måling var 72 km/t i en 50 km/t-zone, og to af bilisterne får et klip i kørekortet.

Efterfølgende kørte ATK-bilen videre til Møllegade i Rønne, hvor én bil blev målt til at køre 50 km/t i en 40 km/t-zone. Sidst på formiddagen lagde ATK-bilen vejen forbi Store Torvegade i Rønne, hvor ingen biler blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 40 km/t.

Torsdag aften blev en 19-årig kvinde fra Vestermarie stoppet og sigtet for at køre for hurtigt på Stavelund ud for Rønne. Kvinden fik et klip i kørekortet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »