Poetisk stemning i Musikhuzet

MUSIK: Sangerinden Alberte Winding gæstede fredag aften Musikhuzet i Rønne

Alberte på scenen i Rønne. (Foto: Julie M. Hansen)

 

Af Cecilie M. Jørgensen

Der var dømt poetisk og magisk stemning, da Alberte med band gæstede Musikhuzet Bornholm, hvor hun optrådte med både nye sange og nogle af de mest populære klassikere.

Mange kan sikkert genkende Alberte fra hendes rolle som Luna i Bamses Billedbog, hvor hun også sang. Mange af sangene skrevet af hendes bror, Aske Bentzon, der også kendt fra Bamses Billedbog.

(Fortsættes under billedet)

Alberte optrådte med nye og gamle sange. (Foto: Julie M. Hansen)

 

Albertes repertoire af sange handlede om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og ud i det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester ,børn  – og alt dét, der gudskelov kommer efter.

Som Alberte selv siger: ”Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.”

Seneste artikler

Fik du læst?

Indbrud i Rønne

POLITI: Mellem tirsdag 19. september kl. 19 og onsdag 20. september kl. 11.45 er der begået indbrud i et hus på Marie Kofoedsvej i Rønne.

Læs mere »

Bus spildte olie

POLITI: Onsdag omkring kl. 17.15 modtog politiet en melding om en havareret bus på Splitsgårdsvej ud for Klemensker, som tabte motorolie på kørebanen. Brandvæsnet var

Læs mere »