Pensionister på herlig tur til Nordbornholm

UDFLUGT: Klemensker Pensionistforening havde fredag en dejlig bustur til Nordre Herred på Nordbornholm

Gruppen på gangstien rundt om Allinge Røgeri (Foto: Irene Duncker)

 

Af Irene Dunker

Knap 50 medlemmer var med på turen, der var arrangeret af Klemensker Pensionistforening,  og havde en fantastisk dag – turen gik fra Klemensker via Hasle til Helligpeder og Teglkås, dernæst videre nord på – ned til Ringebakkebrudene, hvor de godt gående kunne tage turen ned igennem brudene til Vang Pier for at blive samlet op på Vang Havn.

Gruppen fortsatte derefter videre nordpå.  Niels Dahl var rigtig god til at fortælle undervejs, og deltagerne endte på Nordbornholms Kultur- og Idrætscenter, også kaldet Nordlands Hallen, hvor kokken var klar med en dejlig buffet

Fik rørt benene
Så var der atter mulighed for at få rørt benene, terrænet var også for gangbesværede og rollator, så de fleste kom med – ned mod Domen og videre over Kampeløkke Havn og så henad den flotte gangbro oven på klipperne – rundt om Allinge Røgeri og hen til lodsstationen.

Der holdt bussen klar og kørte videre mod Tejn, hvor mand gjorde et stop ved Trolleskoven og fik mulighed for at gå op til Jættestuen og Bjørnegrotten. Så  videre mod Gudhjem og endelig mod ”brødderne” for at styre mod Stenby Mølle, hvor Benjamin ventede med dejlig lagkage og kaffe, hvorefter bussen ad nogle omveje endte i Klemensker ved 16.30-tiden.

Stor tilfredshed med turen blandt alle deltagere…

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »