Passager smittet med corona med ombord – personale er testet

En kvindelig passager smittet med corona-vorus  sejlede med fra Rønne til Ystad i fredags. Al personale, der tænkes at have været i samme område på skibet som hende, er blevet testet. 

Fredag sejlede en kvindelig passager, smittet med Corona-virus, med fra Rønne til Ystad. (Foto: Torben Ager)

 

Bornholmslinjen er blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, efter en kvinde, der sejlede med fra Rønne til Ystad i fredags kl. 10.30, er blevet konstateres smittet med corona-virus. Det bekræfter kommunikationskonsulent Louise Wulff fra rederiet.

Hun tilføjer, at rederiet har fulgt de anvisninger, der er givet fra Styrelsen for Patientsikkerhed, der ikke har anset det for nødvendigt at informere de øvrige passagerere, der var ombord  på den omtalte sejlads.

I følge sikkerhedsbestemmelserne lokaliserede rederiet imidlertid de området af skibet, hvor passagereren befandt sig, og sendte efterfølgende er al personale, der kunne tænkes at have haft forbindes med kvinden i disse områder, til test for smitte. Resultatet af disse test kendes endnu ikke.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »