Partnere bag bornholmsk tøj-succes går hver til sit

Partnerne bag virksomheden Nord + Nord ApS, som står bag de økologiske tøjbrands Okker-Gokker Nature og Valhalla Reunion Gudhjem har valgt at gå hver til sit, og fremover er det designeren Ingeborg Griegel, der står i spidsen for den videre drift af tøjbutikken i Svaneke med tilhørende webshop.

Designeren Ingeborg Riegel står nu i spidsen for den bornholmske tøj-succes…

 

Den tidligere medejer og co-designer Rene Lund fra virksomheden virksomheden Nord + Nord ApS,er trådt ud af virksomheden, og hans ejerandel er overdraget til Ingeborg Griegel, som nu ejer virksomheden 50/50 sammen med Ocean Prawns.

”Af private årsager er grundlæggerne gået hver til sit, men virksomheden kører videre med Ingeborg Griegel som direktør,” fortæller medejer Daniel Barslund, underdirektør hos Ocean Prawns. ”Vi takker derfor Rene for hans mangeårige indsats og gode kreative indspark, der har været med til at sætte niveauet for der, hvor virksomheden er i dag”.

Om sine egne planer siger Rene Lund:

”Det er vemodigt at afslutte eventyret efter 10 spændende år i den danske tøjbranche, hvor vi var blandt de første til at designe økologisk og bæredygtigt børnetøj. Jeg har kastet mig over et nyt økologisk, sundt og aktivt projekt, som jeg løfter sløret for på et senere tidspunkt”.

Ingeborg Griegel  – større opmærksomhed omkring webshoppen…

 

Store forventninger

Nord+Nord design studio er netop i gang med sin første sommer i Svaneke, hvilket ejerne har store forventninger til.

”Vi oplever flere nysgerrige gæster i butikken og en større opmærksomhed omkring vores webshop”, fortæller Ingeborg Griegel. ”Der er også mange, der er overraskede over, at det både er børne og voksentøj, vi har på hylderne. Lige nu afventer butikken nye designs, som kan lande når som helst. De nye varer har været forsinkede grundet Covid-19, men det er også det, der har ramt os hårdest. Vores webshop har heldigvis kørt fornuftigt i samme periode, afslutter Ingeborg Griegel.

 

Seneste artikler

Fik du læst?