Ou og John holder skansen

Populært restauratør-par klar med øens største wienerschnitzel…

I BYEN: Restauratørparret Ou og John Andresen, holder skansen, mens deres Restaurant “Gudhjem Bakke” er lukket på grund af Corona-krisen.

“Vi havde glædet os til at byde vore gæster velkomne allerede til påske, men sådan blev det jo ikke”, siger John Andreasen, der tidligst forventer at kunne servere mad og drikke for restaurationens mange spisegæster, måske først engang i juni, selv om ingen ved, om det bliver tidligere eller endnu senere.

Ou og John Andresen – glæder sig til at byde gæsterne velkomne…

 

“Vi har jo lov at håbe på en åbning snart, siger John Andreasen, og tilføjer: “Men det er jo nok for optimistisk”.

“Det er kritisk for os, hvis det trækker meget længere ud, for det er i juni, juli, august og til dels september, vi skal tjene pengene, siger John Andreasen.

Til Gudhjem
Parret overtog Restaurant “Gåsen” i Aakirkeby for otte år siden, men rykkede ud til vandet og tager nu hul på den fjerde sæson med ”Gudhjem Bakke”.

Kombinationen af en meget populær thaibuffet samt et menukort med klassiske, danske retter har været en stor succes blandt turister og fastboende.

Især signaturretten “Wienerschnitzel”, der betegnes som Bornholms største, har været et hit. Sidste år serverede restauranten hele 5.000 af slagsen.

Parret arbejder hårdt i ssæsonen og mere til og tilbringer herefter nogle måneder om vinteren i Thailand hos familie derude.

___

Efter deadline har Restaurant Gudhjem Bakke meddelt, at den åbner onsdag 20. maj.

Seneste artikler

Fik du læst?