Ormen vred sig i Rønne

Orm – på scenen i Musikhuzet Rønne. (Foto: Julie M. Hansen / Musikhuzet)

 

Fredag aften var der mørkt i Musikhuzet i Rønne. Det københavner-baserede, bornholmske black metal-band Orm  var hjemme på øen i søen på deres igangværende turné, der bl.a. har bragt dem forbi Hotel Cecil, Copenhell og Lille Vega.

Bandet har tidligere spillet på festivalen Raise Your Horns, og skulle have spillet en koncert på Rønne Teater, men det blev stoppet grundet corona nedlukningen.

Bandet, der består af Simon Sonne vokal/guitar, Thies Poulsen vokal/guitar, og Adam Schønemann trommer (på turneen er Malthe Yde Tiufkær på bas) har netop udgivet deres tredje, anmelder roste album “Intet * Altet”, og fortsætter dermed hvor de slap med de to tidligere albums.

Fire livsfaser

Hvor “Ir” handlede selvmord, handlede “Mit blod” om svigt. Det nye album “Intet *Altet” handler om fire livsfaser. Fortællingerne kommer fra et mørkt sted i kroppen og fra egne personlige erfaringer.

Rygterne løb blandt Orms fans. Ville bandet spille hele deres nye album i et hug? Svaret var ja – det bornholmske publikum fik 90 minutters ny flot, dyb musik. Leveret overbevisende på et højt niveau til en flok gæster, der fik en stor aften i Musikhuzet.

“Offernat” varmede op

Inden Orm gik på scenen fik Offernat stillet 30 minutter til rådighed, hvor publikum til stor tilfredshed blev præsenteret for en blanding af hardcore, og  black metal, leveret med masser af dynamik, og vildskab.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »