Nyt samarbejde giver flere og billigere oplevelser

ATTRAKTIONER: Så er der aftalt store besparelser på oplevelser hos Bornholms Middelaldercenter og Rovfugleshowet i 2023

Rovfugleshowet – et besøg værd

 

Et nyt billetsamarbejde mellem Bornholms Middelaldercenter og Bornholms Rovfugleshow giver gæsterne adgang til begge steder med en stor besparelse.

Det skal sikre at bornholmere og øens gæster kan komme endnu tættere på naturen og kulturhistorien på de to steder.

Både Bornholms Middelaldercenter og Bornholms Rovfugleshow har mange års erfaring i at formidle til familier, skoler og voksne par og brænder for at levendegøre deres viden. Derfor giver det også god mening at lave et billetsamarbejde, mener de to ledere af attraktionerne; Louise Ramstrup fra Bornholms Rovfugleshow og Jane Lindedam fra Bornholms Middelaldercenter.

“På begge steder regner vi os for at være blandt øens mest børnevenlige og lærerige oplevelser. Og vi synes det ville være ærgerligt for gæster, der egentlig gerne vil besøge flere steder, hvis økonomien bliver afgørende for om det er det ene eller det andet man vælger,” fortæller direktør Jane Lindedam.

Aktive gæster
Desuden har begge steder det til fælles, at de arbejder ud fra devisen om at man husker det, man mærker.

“Vi har gæsternes aktive deltagelse i formidlingen i fokus, hvad enten det er ved at kunne røre, høre, smage, lugte eller klæde sig ud – for vi tror på at viden lagres bedre, når man får den ind via hele kroppen,” fortæller Jane Lindedam. Og rovfugleshowets direktør Louise Ramstrup fortsætter:

“Derfor planlagde vi dette et spændende tiltag hvor naturhistorien og kulturhistorien mødes og tager os alle med på en rejse gennem tid og sted. Selvom vores steder har nogle pædagogiske fællestræk er vi jo stadig meget forskellige, og vi tror vores gæster vil sætte pris på at man nu kan få endnu mere for oplevelsespengene.”

Starten på et større billetsamarbejde
Begge steder har før snuset til det at have billetsamarbejde, men det har ikke været den store succes endnu. Det har for eksempel tidligere voldt udfordringer, at stederne ikke har samme åbningstider eller sæsonlængde, og måske forskellige krav til billetreservation. Louise Ramstrup forklarer:

“Når vi alligevel tror på dette tiltag, så er det fordi vi har de tidligere erfaringer med os, og har fået lavet en god aftale med en fast pris og periode, der er nem at gennemskue for kunderne. Det er ikke svært at se det er et godt tilbud, uanset hvilket tidspunkt på sæsonen, man vil benytte det.”

(Artiklen fortsættes under billedet)

Middelaldercentret – også et besøg værd

 

Begge steder er ikke afvisende overfor at det på sigt kan blive til et større billetsamarbejde imellem attraktionerne på Bornholm.

“Hvis en Kombi-billet er en win-win både for attraktionerne og for kunderne, giver det jo mening at arbejde videre med det. Lige nu glæder os bare til at byde alle velkommen til en rejse gennem historiens vingesus, og så evaluere ved sæsonens slutning,” siger Louise og Jane samstemmigt.

 

Seneste artikler

Fik du læst?