Nyt gourmetmagasin på gaden

Magasinet Mad og Mennesker fortæller den gode historie om den bornholmske madkultur

Det nye gastronomiske magasin til alle der er. interesseret i bornholmsk gastronomi.

 

Rundt omkring på Bornholm skyder stadig flere restauranter, caféer og producenter op. Fælles for dem er, at de brænder for at løfte smagen og oplevelsen af Bornholm. Det kan alle med kærlighed til Bornholm og mad læse om i magasinet Mad & Mennesker, der netop nu er kommet på gaden.
Bornholm har en magisk tiltrækningskraft på iværksættere og ildsjæle, der ønsker at udleve deres drømme i rammerne af øens unikke natur.
De involverede parter, om det er restauratører, fødevareproducenter eller andre innovative personer, ser muligheder i stedet for begrænsninger. Samarbejde og fællesskab er nøgleordene når denne udvikling skal beskrives.
Der er masser af gode historier at fortælle, og det er lige præcis det Gourmet Bornholm og Destination Bornholm gør i magasinet Mad & Mennesker, der lige er udkommet. Magasinet har fået et grafisk løft på både design og papirkvalitet, og er i år på 108 sider, hele 26 sider mere end i 2019. Når succeshistorierne skal beskrives, er begrænsningens kunst næsten den sværeste.
Læserne bliver forkælet med masser af gode historier fra den bornholmske madkultur. Der er blandt andet fire sider med fokus på familierestauranter, hvor der er plads til alle. Kunsthåndværk og fødevarer klæder og understøtter hinanden i mange sammenhænge, og det giver god mening at fortsætte og dyrke den kobling i endnu højere grad end tidligere. Bornholms position som World Craft Region skal udnyttes, og det sker allerbedst i samarbejde med bl.a. fødevarebranchen. Bornholm vrimler med ildsjæle med gode idéer og meget på hjerte. Iderigdommen er stor, og det nyder både bornholmerne og øens gæster godt af.

Smukke billeder
Magasinet indeholder endvidere en guide til Gourmet Bornholms medlemmer samt et oversigtskort over spisesteder, barer, producenter, gårdbutikker mm, hvor både Gourmet Bornholms og Destination Bornholms medlemmer er repræsenteret.
”Det giver magasinet tyngde og vores 73 medlemmer eksponering, når vi kombinerer de gode historier og de smukke billeder med virksomhedspræsentationer”, udtaler Mikkel Bach-Jensen, leder af Gaarden samt sekretariatschef hos foreningen Gourmet Bornholm.
Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm supplerer: ”Vi er stolte over og glade for, at vi i år er lykkedes med at sætte overliggeren rigtig højt og, i samarbejde med dygtige folk, at levere et flot magasin til glæde og gavn for øens gæster, bornholmerne samt de bornholmske fødevareaktører”.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »