Nylarskoret søger mandlige sangere

SANG: Nylarskoret efterlyser flere mænd til det dygtige kor 

Nylarskoret – søger flere mandlige sangere

 

I Nylarskoret er 40 kvinder, sopraner og alter og  ni mænd: Tre tenorer og seks basser. Allesammen engagerede og glade korsangere, men selvom ”de tre tenorer” er fabelagtige, mangler de forstærkning, lyder det fra Susanne Dam, der er formand for koret.

“Hvis du har lyst til at synge i klassiske kor, har du derfor chancen for at starte på mandag, hvor noderne til det nye spændende repertoire uddeles. Mænd – unge som ældre – bydes særligt velkommen, men naturligvis er kvinder også velkomne. Henvend dig til mig på 3018 2383 eller til Steffen Hyldig på 51896669 og kig evt. på Nylarskorets hjemmeside,” siger Susanne Dam.

Godt samvær
Koret har et godt socialt samvær, ynder at spise sammen ved særlige lejligheder og der er en spændende udenlandsrejse på programmet i 2025.

Forårssæson med Niels W. Gade
Mandag 8.januar kl. 19 går Nylarskoret i gang med forårssæsonen i festsalen på Davidskolen i Aakirkeby. Igen er der et spændende repertoire på programmet: Hovedværket er Niels W. Gades ”Elverskud” for solister, kor og klaver.

Den danske komponist, Niels W. Gade, komponerede værket i 1854 og de fleste kender nok den smukke korsats ”Morgensang- I østen stiger solen op”. Balladen handler om Hr. Oluf, som skal giftes, men bliver tiltrukket af elverpigerne, trods formaninger fra moderen.

Hr. Oluf synges af Tobias Aabye Dam, tenor, og Moderen af Rebecca Forsberg Svendsen, alt, samt en sopransolist, som skal synge Elverkongens datter. De nævnte sangere er dygtige professionelle solister bosat på Bornholm. Solister og Nylarskoret akkompagneres af pianist, Kristoffer Hyldig, som har rødder på Bornholm og er en særdeles respekteret, dygtig og beundret pianist, både i Danmark og i udlandet.

Romantisk musik
“Nylarskoret glæder sig til at arbejde med denne flotte, danske, romantiske musik og til igen at arbejde sammen med professionelle sangere og pianist. Det giver altid nogle fantastiske musikalske oplevelser. Værket, Elverskud, suppleres med andre mindre korværker og skal opføres ved koncerter lørdag 20 og mandag 22. april,” slutter Susanne Dam.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »