Nye hotelejere holder åbent hus

Hotel Falcon i Sandvig fik nye ejere i januar, og nu inviteres der til åbent hus på hotellet, der i fremtiden skal være lidt mere “bornholmsk”

The Falcon Hotel i Sandvig

 

Hotel Falcon i Sandvig fik i januar nye ejer, Stine Kold, der til daglig er hotelchef på Rungstedgaard på Sjælland og Jan Kvolbæk Poulsen og  Jesper Wadum Nielsen, der begge er med i ejergruppen med hver 30 pct.

Nu inviterer Stine Kold og den nye hoteldirektør Teva Tiensuu til åbent hus på hotellet fredag 24. marts fra kl. 15 til 18, hvor man kan komme forbi og høre mere om, hvilke ambitioner de to har med hotellet i fremtiden.

Teva Tiensuu – ny hoteldirektør

 

Og det er store sko at skulle fylde, efter Mette Tiensuu og Martin Ramstrups flotte arbejde med hotellet,” siger de to.

Et bornholmsk team

Men nu skrives et nyt kapitel på hotellet, hvor ejer, direktør og team er klar til at tage imod med snacks og bobler og besvare spørgsmål, når der er åbent hus.

“Vi er stolte af vores “bornholmske” team, alle er lokale, ligesom vi har en plan om at gøre hotellet lidt mere “bornholmsk” ud i fremtiden,” siger den nybagte hoteldirektør Teva Tiensuu. Han er dog ikke ny på hotellet, hvor han har arbejdet de sidste tre år sammen med sin faster, den tidligere hoteldirektør Mette Tiensuu.

Seneste artikler

Fik du læst?