Ny Toyota Yaris er kommet til øen – se den i Aakirkeby

BILNYT: Midtbornholms Auto har fået den nye Toyota Yaris til øen – en klassisk sliderbil, som har kørt tusinde af kilometer for snusfornuftige kunder, der ønsker driftssikkerhed i hverdagen.

Jim Maar – med den nyt Toyota Yaris

 

Toyota Yaris kom som helt ny og revolutionerende bilmodel tilbage i 1999, og nu er fjerde generation netop landet på Bornholm og kan ses hos Midtbornholms Auto i Aakirkeby.

Denne nye Toyota Yaris model er en rigtig fræk model at se til. En fast undervogn, et sporty look, samt en ny og rigtig fed Hybrid motor med 116 Hk, gør den nye Yaris til en sjov oplevelse. Den nye Yaris har tilmed det højeste sikkerhedsniveau i klassen.

Og så må den nye Yaris Hybridogså få anhængertræk monteret, og kan trække en trailer op til 450 kilo, oplyser Jim Maar fra Midtbornholms Auto.

“Vi store forventninger til den nye Yaris og har præmiere i den kommende weekend. Pga. corona kan vi ikke afholde traditionelt åbent hus, men vi er klar til at tage imod kunder i dag søndag til kl. 16 . De andre dage har vi  åbent fra kl. 9 til  17.30, ogvi  håber på at interessen for den nye Yaris kan fordele sig ud”, siger Jim Maar fra Midtbornholms Auto.

Seneste artikler

Fik du læst?