Ny købmand i Østerlars åbner i september

ERHVERV:  I løbet af september får Østerlars en ny dagligvarebutik, og købmanden er lokal kending.

Min Købmand har åbnet flere butikker i første halvdel af 2024. Her fra åbningen af Min Købmand Ådalen på Djursland i maj.

 

Min Købmand har gennem en gruppe engagerede borgere fået mulighed for at flytte ind i lokaler, der tidligere har huset Dagli’ Brugsen i Østerlars. Byens borgere kan se frem til en købmand, der er en ægte, lokal ildsjæl, som er på fornavn med kunderne og har passion for den gode kundeoplevelse.

Og det bliver et historisk øjeblik, når Min Købmand slår dørene op til butikken i Østerlars. Det bliver nemlig den første af sin slags på Bornholm. Det er borgerne i lokalområdet der har købt lokalerne og dermed sikret, at butikken kan blive en realitet.

Velkendt ansigt 
Det bliver Camilla Koefoed, som er født og opvokset på Bornholm, der bliver butikkens nye købmand. Med sin omfattende erfaring fra restaurationsbranchen, vil Camilla have et særligt fokus på konceptet, “Det Kolde Køkken”, og tilbyde et spændende udvalg af friske og lækre retter til sine kunder.

“Jeg er utroligt glad for at kunne bringe Min Købmand til min hjem-ø, Bornholm. Det er en fantastisk mulighed for at bidrage til lokalsamfundet og skabe en butik, der ikke kun tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer, men også lækre, nemme måltidsløsninger og sandwich,” siger Camilla Koefoed.

Butikken ligger strategisk placeret midt på en meget populær cykelsti, hvilket gør det muligt for cyklister og andre besøgende at gøre et stop for både at få stillet sulten og servicere cyklen. Dette tiltag er en del af butikkens lokale tilpasning og ambitionen om at imødekomme de specifikke behov i området.

Seneste artikler

Fik du læst?