Ny hotelchef på Melsted Badehotel

MENNESKER: Det populære badehotels hotelchef er i lykkelige omstændigheder – og afløses af Charlotte Kofoed, der tidligere har drevet hoteller i bl.a. Sandvig og Rønne

Charlotte Kofoed – afløser Ajaja Kofoed-Nørgaard

 

Så er der familieforøgelse på vej i familien Kofoed-Nørgaard. Og det betyder, at hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard afløses som hotelchef på det populære Melsted Badehotel af en rutineret skikkelse i den bornholmske hotelbranche, Charlotte Kofoed.

Ajaja skal nedkomme i næste måned, og det er derfor Charlotte Kofoed, der nu er ved roret og skal sørge for, at hotellets velkendte høje standard føres videre – til glæde for sæsonens mange gæster.

Hotellet er fortsat i de bedste hænder: Charlotte har en lang erfaring i hotelbranchen og har bl.a. drevet hotel både i Sandvig, på Balka Strand og arbejdet på hotel i Rønne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Melsted Badehotel – populært hotel med mange nye og faste gæster fra ind- og udland. Nu er der kommet en ny hotelchef.

 

Hun har en tung bagage med sig fra hotelbranchen: Uddannet i Scandic Hotel i Sønderborg – og også arbejdet i branchen i Aarhus, Silkeborg og London.

Hotellets nye – og mange faste – gæster skal derfor ikke være bekymrede: Hotellets mange gode tilbud og attraktive restaurant vil fortsat være i topklasse, og da den nye hotelchef både er født og opvokset på Bornholm, så kender hun alt til øen – og kan fortælle hotellets gæster om de mange oplevelser, der venter på Bornholm.

Charlotte Kofoed glæder sig til opgaven:

“Jeg glæder mig meget til at byde gæsterne velkomne – og føler mig meget priviligeret over at skulle arbejde på så skønt et sted,” siger hun.

 

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »