Ny ejer af Høiers Iscafé

Michael Møller udvider sine aktiviteter og overtager den populære Høiers Iscafé på havnen i Allinge 1. juni.

Michael Møller overtager Høiers Iscafé, men den hidtidige ejer Mette Svendsen fortsætter i cafeen. Foto: Torben Ager

 

Cafényt: Michael Møller, der driver Bornholms Service- og Skadescenter i Rønne, udvider nu sine aktiviteter: Den energiske bornholmer, der fornylig også overtog den landskendte mølle i Gudhjem, har pr. 1. juni overtaget den populære Høiers Iscafé på havnen i Allinge.

Den hidtidige ejer, Mette Svendsen, fortsætter i cafeen – og dermed er publikum og de mange stamgæster sikre på fortsat at få den gode service, som de hidtil har fået af Mette. Også den resterende del af personalet fortsætter arbejdet i cafeen.

Michael Møller, der også har en andel i Restaurant Rāzapāz i Rønne, vil dog bede sin partner derinde, Patrick Hult, om nogle gode ideer til Høiers Iscafé også:

” Jeg har ikke tænkt mig at lave så meget om på Høiers, som jo allerede er populær blandt fastboende og turister, som den allerede er. Men det kan da godt være, at vi vil forsøge os med et par nyheder undervejs”, siger Michael med det velkendte glimt i øjet.

Slutsedlen blev skrevet i eftermiddags i strålende solskin i Allinge, og det flotte vejr lover godt for den kommende sæson, når turisterne forhåbentligt og snart vender tilbage til øen.

Iscafeen får måske et par overraskelser på menukortet i den kommende tid. Foto: Torben Ager


Fremragende beliggenhed

Michael Møller driver i forvejen de nævnte aktiviteter og det var også ham, der stod bag renoveringen og udstykningen af Bornholmerslottet, ligesom han også driver det populære Bornholmertårnet.

Nu bliver det spændende at se, hvad han gør ved henholdsvis møllen i Gudhjem og iscafeen i Allinge.

”Vi, vi glæder os også til at åbne møllen i Gudhjem, der dels skal være base for en række kunstnere med udstillinger og andet, dels byde på gourmetmad og noget rigtig god vin i glasset. Og så må vi se, om vi kan finde på nogle overraskelser på menukortet her i iscafeen også”, siger Michael Møller.

Høiers Iscafé er, som mange vil vide det, så meget mere end en iscafé og har en af øens bedste beliggenheder på havnen i Allinge.

Høiers Iscafé har en af øens bedste beliggenheder. Foto: Torben Ager

Seneste artikler

Fik du læst?